JA SUSHI

JA SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 242 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij JA Sushi. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 7:44 Eten was heerlijk zeker een aanrader voor de volgende keer!!
19 apr 2022 om 21:14 Helaas kreeg ik komkommer in de sushi , terwijl ik duidelijk had vermeld dat het zonder komkommer moest ivm allergie. En bezorger was niet echt netjes met de doos omgegaan , dus sushi was best rommelig aangekomen
5 feb 2022 om 14:43 Fast delivery, tasty food :)
23 jan 2022 om 19:51 Ik vroeg om een extra sojasaus bij box C. Helaas kregen we er maar 1, beetje weinig voor zo'n box. Misschien kunnen ze er standaard 2 geven. Verder was het eten goed.
22 jan 2022 om 21:43 Sushi was prima. Toen ik hier een aantal weken geleden voor het eerst bestelde was de kwaliteit niet normaal goed. Vandaag was het prima.
13 jan 2022 om 20:44 Echt super sushi, nog nooit zo lekker gehad! Aantal keer besteld en echt heerlijk en fijn op gewenste tijd. Echt een aanrader!!
10 jan 2022 om 23:33 Alles was weer top!
9 jan 2022 om 21:37 Slechte service en 1 uur en 50 minuten moeten wachten, vervolgens gebeld en slecht behandeld
4 jan 2022 om 20:04 Beetje taaie sushi. Kleverige rijst. Weinig chilisaus. Verder prima.
4 jan 2022 om 10:42 Prima Sushi, lekker vers!
4 jan 2022 om 10:23 Second time i get a wrong order